ett slag i magen

igår kväll började jag läsa en bok som heter känslan av att hoppa.redan efter den första meningen blev det hemskt. inte hemskt i handlingen, nej det var som att jag skulle ha skrivit boken helt själv, allt var precis som i mitt huvud.

emotionalcrap

igår kväll kunde jag inte somna. jag var glad. lycklig. har svårt att inse att jag har vänner. att någon bryr sig om mig. svårt att förstå. ibland vill jag inte förstå. vill vara ensam. vill må dåligt. men igår var jag lycklig. jag kunde inte sluta le. en person kan rädda ens dag. jag ville ropa ut hur tacksam jag är. ville berätta för dig. men det var mitt i natten. så jag skrev istället. vill ha svar på så många frågor. vem är jag. hur ser jag ut. är jag okej.

PENKKIS FÖ FAAN

Idag är det penkkis, alla ABI:n har kastat godis, ropat och varit allmänt galna, men jag förstår deras glädje! Längtar till Penkkis om två år, då är jag ABI och då slipper jag skolan!
Just nu borde jag plugga på tyska men, jag skjuter upp det... Hade franska prov idag, det gick sådär. Matte provet igår gick JÄTTE BRA :D
Var på bodycombat igår and I love it! Bodycombat och yoga är mina favorit motionsformer, dom är olika som bara vad men jag gillar båda!
Och... jag kan ju säga att gymnasiet har påverkat min fotografering...jag har typ tagit tre bilder sen skolan började... och dom är inte inlagda på datorn ännu... LOL.

c'est tout? Non je prend un jus d'orange.

Bonjour!

Sitter i skolan och väntar på att ght:n ska börja. Passar på att plugga lite franska eftersom att jag har prov på torsdag och imorgon är det matte prov som gäller. Nu kan man ju fråga hur klokt det då är att fara på yoga direkt efter skolan och sedan direkt på scout ända till kl 19.00.... O_________O I'm good at this...
Borde plugga franska för fulla muggar idag. Men det får bli snabb pluggning imorgon istället...
Köpte en bok igår som handlar om yoga, pilates och några till  träningsformer, men den får vänta tills provveckan är över...

Bonjourneeeeee!!!!!!!!!!!!

uppdAtering

Long time no see'n... Har helt enkelt inte orkat blogga på sistonet...
I går var jag på bodycombat med Felicia, det var tungt men skönt! I dag kan jag säga att jag vet om att jag har ansträngt mig: hela min kropp värker... O________O Men det är i alla fall bättre än att inte känna något alls.

I dag har min syster namnsdag så grattis till henne ♥ Vi var på café efter skolan, och jag måste nog klaga över priserna! 10,2 euro för två bakelser, en tripp och en kopp kakao. Mår dåligt när jag tänker på hur man slösar... Som tur gick jag hem så behöver man inte ha lika dåligt samvete över onyttigheten...

I dag hade jag tal på modersmål, det gick bra. Och nu i helgen måste jag skriva en film recension, tänker skriva om filmen Where the heart is. Den är en av de bästa filmerna jag sett, och jag har bandat den så jag har den behändigt på digiboxen så jag kan spola fram och tillbaka hur mycket som helst (:

I can't understand what happend yesterday.

Värsta "flashbacken" jag någonsin kännt. Panik- och gråt attacker i skolan, på väg hem, hemma. Felt so bad.
Skäms över att jag inte kunde hålla tillbaka tårarna. Folk tror säkert att jag grät p.g.a. att jag inte klarade matte uppg. pinsamt!
Bestämde mig för att den här dagen ska vara bra.


snajjar inte cykelventilen ännu...

Imorse märkte jag att mitt bakhjul på cykeln behövde mer luft... Men jag var tvungen att strunta i det p.g.a att jag har ett highteck hjul som jag inte snajjar...
INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR!!!

RSS 2.0