I mitt huvud just nu...

Hej, hälsningar från matteboken...

 I morgon har jag det sista provet för denna provveckan, ämnet är matte. Jag håller som bäst på med repetitions uppgifter, eller nu har jag en liten paus...

 Det är ju så att jag har haft full period nu, vilket innerbär att jag har haft skola från 8.15 - 15.45 varje dag, utom fredag då jag har slutat 14.25, jag har haft 6 olika ämnen så kvällarna har varit fyllda med läxor... P.g.a detta har jag känt mig otillräcklig, och till följd av det kännt stress. Jag har kännt att jag sviker mina vänner för att jag helt enkelt inte har hunnit och orkat vara med dem :( 
 
 Men nu ska det bli ändring på det! Kommande period, som börjar nu på torsdag, har jag bara 4 olika ämnen + håltimmar och på dem blir det läxläsning. Detta kommer att göra att jag har tid för mina vänner ♥ Jag ser verkligen fram emot att få lite mer egen tid då jag själv får välja vad jag ska göra!!! :)

 Nu ska jag återgå till matten...


 det är onödigt att stressa då man kan ta det lugnt och må bra.


Alla är olika

Alla är unika och bra som man är!

Hade en jätte trevlig kväll i Larsmo i går, den behövdes! Tack ♥

Om ni vill få er ett skratt : http://2jeppisbor.blogspot.com/  det hände något kul hos mejj i går ;D




snart växer det mossa
undrar om du tänkt på det
hemligheterna begravs
aj

Plugga - Paus

Hejsan!

 Har just nu paus från religionsboken, om man nu kan säga så... Har ändå varit rätt så aktiv med pluggandet, så jag är nöjd! Nu ska jag skriva några rader :)

 I morse, eller rättare sagt på förmiddagen, var jag till frissan. Nu har jag mycket kortare hår !! Det blev kanske lite kortare än vad jag hade tänkt mig men jag är nog nöjd i alla fall ! Efter frissa besöket var jag och mamma på stan och sökte jacka + skor till mig. Mamma vägrade att fara hem före vi hittade något... Efter en evighet, och en massa olika butiker hittade vi äntligen en jacka som var helt ok som vi köpte och direkt efter hittade vi också ett par snygga skor som jag är riktigt glad över att jag hittade!

 I kväll ska jag till Larsmo och spendera kvällen med några klasskompisar, det ska bli kul! :D

Fjortis

  Börjar undra vad gymnasiet gör med min hjärna...fick just lust att lyssna på "fjortis dunk" O___o Har jag blivit galen, eller??

 Just nu har jag en 15 minuters paus mellan provläsningen, i dag är det psykologi som gäller. Mycket att läsa, ska snart återgå till det.






amy winehouse

Än en gång beundrar jag Amy's låtar...

Kom hem från hajk för en stund sen, är jätte trött och öm i kroppen. Simon kommer hit i kväll ♥


morooo

Ursäkta uppdateringen!! Har haft jätte mycket skolarbete, och jag kan meddela att det inte blir bättre nästs vecka, för då börjar provveckan O___________o

I dag sticker jag iväg på hajk med Rosanna och vår patrull, kmr hem i morgon !


om man vore en SVAMP



Har den fot, har den hatt, ja då e de en svamp.
Mår den bra dag & natt, då e de en svamp.
Andra växter dom måste ha ljus, men en svamp, ja en svamp klarar livet ändå.


 Var just ute i skogen, njöt av ensamheten. Det var skönt att få tänka och bara vara. Jag plockade oxå lite tranbär åt mamma.


Designen...

Hellou.. Har börjat tröttna lite på den nuvarande designen... Funderar på en ny, men måste hitta nån som kan fixa det...

 Nu har jag bara 1 läxa kvar i dag; engelska, kan bli rätt så jobbigt, politik på engelska= svårt när man inte ens fattar på svenska... :/

 Har städat iaf, jeei!!

Nu sticka bye !!

if this world makes you crazy

Hejsan!

 I dag har det varit jätte tungt med skolan... Har haft ett enormt läx-berg att övervinna, nu har jag äntligen klarat det, men jag satt i nästan 3 timmar och nördade!! O______o Nolife typ.
 
 Det var typ bara tackvare  ♥ som jag klara av denhär dagen!! (:

Nu ska jag snart fara och sova, gonatt !! (:

I CAN SEE YOUR UNDERWEAR FROM DOWN HERE!!

Hej, ja hör på musik (; (Royal Republic - Underwear)

Ja skulle egentligen vara nörd och kolla upp några grejjer till religions kursen, men nej, int orka jag... Så nu sitter jag här och chillar... Jag har lagat alla läxor redan så nu ska resten av dagen spenderas på länk och hos ♥


heheeee... lol

 I går va jag på kalas, sen på stane en stund. I dag blir det ännu mer kalas... ät och bli fet. lev idag, ta konsekvenserna i morgon (; Kanske LÅÅÅÅNG länk med Veronica i morgon ?

 I dag ska i alla fall jag och Veronica till stan, det är "lång lördag" så butikerna har öppet längre! Ska försöka hitta snygga skor för hösten / vintern... Typ såna här, elr nästan:


Well, nu har int ja  nåmer att skriv... hejdååå


RSS 2.0